Estética dental

En l’actualitat ja no ens conformem només amb una boca sana, també volem que sigui bonica i segueixi una correcta harmonia.
Les dents blancs però sempre naturals, adequats a la fesomia de l’pacient i amb un resultat individualitzat és l’objectiu de l’equip de Clínica Dental Palazón per obtenir una adequada estètica dental.
Avui dia eines com el DSD, Disseny Digital de Somriure, l’ús de tècniques d’ Odontologia Mínimament Invasiva, l’ajuda de les noves tecnologies de Cad-Cam i la introducció de nous materials com zirconi ens ajuden a aconseguir l’excel·lència en aquest camp.

El DSD o “Disseny Digital del Somriure” / ‘Digital Smile Design’ una eina on podem dissenyar per ordinador el SOMRIURE IDEAL dels nostres pacients.
Amb el DSD, els nostres pacients es beneficien de poder visualitzar en la seva pròpia boca com els queda el resultat final d’un tractament estètic, abans de realitzar-lo
Té en compte la fisonomia dels llavis i boca, així com les faccions físiques i d’expressió de cada
persona, per analitzar una proposta estètica individualitzada.

L’estudi consta de:

1.Fotos + Registres: Analisis del somriure del pacient fent-li fotografies, vídeos i prenent-li motllos, per
poder analitzar quins aspectes es poden millorar del seu somriure.

2.Estudi digital del somriure: En aquesta fase treballem amb les fotografies a l’ordinador i amb models de guix per dissenyar la forma, posició i color de les noves peces. En aquests motllos els dupliquem al ordinador i creem uns motllos 3d disseny, i per mitjà de impressora 3d s’imprimeix el que hem planificat a

estetica-dental-tarragona

3.Mock-Up o Maqueta : És una simulació del tractament directament a la boca del pacient, a partir del model fet en cera als motllos del pacient. Està fet de material acrílic o resina, és desmuntable i reprodueix de forma exacta el resultat final. Es prenen noves fotografies que permetran al pacient veure les diferències abans-després

Així podrà decidir amb tranquilitat i seguretat si es vol sotmetre a aquest canvi estètic.
A més, aquesta nova eina permet a tot l’equip de doctors, cadascun en la seva especialitat, seguir un mateix objectiu final al tractament dels nostres pacients, per així, poder oferir sempre resultats estètics predictibles
Aquest nou sitema de DSD Disseny Digital de Somriures, la planificació de les futures dents de forma digital, permet optimitzar els resultats finals i aconseguir una estética optima per a cada persona.

BLANQUEJAMENT DENTAL

Les dents es poden enfosquir per causes externes com el cafè, tabac, el te, el vi, etc. i especialment pel desgast de l’esmalt que protegeix les dents durant el temps.
El blanquejament dental és un procediment estètic i conservador que permet canviar el to de color de les teves dents. És un procediment que no es invasiu, es un procediment simple, ràpid i indolor que dóna un resultat molt positiu.

 

Blanquejament dental de clínica

 

Durant una hora aproximadament s’aplica en diverses capes un gel fet a base de peròxids sobre les dents. Delicadament sobre les genives i mucoses s’aplica una barrera de gel protector que evita molèsties. Fa un temps es potenciava l’acció amb una llum LED o làser, però amb els més moderns peròxids ja no és necessari. El principal benefici del blanquejament dental de clínica és la seva rapidesa.

Blanquejament dental combinat ( CLÍNICA+ CASA) Es tracta de combinar el tractament que es realitza a clínica + es facilita un tractament per fer a casa.

Es confecciona una ferula dental molt fina i flexible perquè còmodament la puguis portar col·locada durant diverses hores al dia. El gel que contenen les xeringues que es suministren desde clinica es col·loca dins per produir l’efecte blanquejador. Els resultats del blanquejament que s’aconsegueixen són excel·lents i de forma còmoda a casa

Blanquejament Intern

Existeixen casos on s’ha realitzat la endodoncia de una dent, i aquesta dent s’enfosqueix respecte la resta de les dents. En aquest cas es pot aconseguir blanquejar exclusivament la dent que esta mes fosca aplicant un gel de peroxid.

Blanquejament Intern

Les carilles són fines làmines de ceràmica o de composite que es col·loquen a la cara frontal de la dent aconseguint millorar la seva forma i color.
Les carilles de ceràmica o de compaosite tenen una finalitat fonamentalment estètica i mitjançant elles afegim una fina làmina de ceràmica i/o composite a la dent mínimament preparada per millorar el seu aspecte. Mitjançant aquest tractament es poden corregir tant defectes de color com de forma

Cas realitzar per el Dr. Palazón de facetes dentals combinant sistemes de DSD( Disseny Digital del Somriure)+ Odontologia Minimament Invasiva( sense desgast de les dents naturals

Contacta amb nosaltres

 

977 232 136

Rambla Nova, 111, 3r 4a, Tarragona