BLANQUEJAMENT DENTAL

Les dents es poden enfosquir per causes externes com el cafè, tabac, el te, el vi, etc. i especialment pel desgast de l’esmalt que protegeix les dents durant el temps.
El blanquejament dental és un procediment estètic i conservador que permet canviar el to de color de les teves dents. És un procediment que no es invasiu, es un procediment simple, ràpid i indolor que dóna un resultat molt positiu.

 

Blanquejament dental de clínica

 

Durant una hora aproximadament s’aplica en diverses capes un gel fet a base de peròxids sobre les dents. Delicadament sobre les genives i mucoses s’aplica una barrera de gel protector que evita molèsties. Fa un temps es potenciava l’acció amb una llum LED o làser, però amb els més moderns peròxids ja no és necessari. El principal benefici del blanquejament dental de clínica és la seva rapidesa.

Blanquejament dental combinat ( CLÍNICA+ CASA) Es tracta de combinar el tractament que es realitza a clínica + es facilita un tractament per fer a casa.

Es confecciona una ferula dental molt fina i flexible perquè còmodament la puguis portar col·locada durant diverses hores al dia. El gel que contenen les xeringues que es suministren desde clinica es col·loca dins per produir l’efecte blanquejador. Els resultats del blanquejament que s’aconsegueixen són excel·lents i de forma còmoda a casa

Blanquejament Intern

Existeixen casos on s’ha realitzat la endodoncia de una dent, i aquesta dent s’enfosqueix respecte la resta de les dents. En aquest cas es pot aconseguir blanquejar exclusivament la dent que esta mes fosca aplicant un gel de peroxid.

Contacta amb nosaltres

 

977 232 136

Rambla Nova, 111, 3r 4a, Tarragona